Tel: 0535 023 62 87 .

Alman SEW Konik Redüktör 11 Devir

İKİNCİ EL REDÜKTÖR ⇐ kategorimiz den tüm çeşitlerimize bakabilirsiniz.

Redüktör Fiyat Listesi ⇐ sayfamız dan fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

 

Açıklama

Alman SEW Konik Dişli Redüktör 11 Devir

Alman malı SEW Eurodrive marka 0.37 Kw konik dişli redüktör sıfır ayarında temiz ve sorunsuz redüktördür. Redüktör motor gücü 0,37 kw olup çıkışı 11 devirdir. Redüktör mil kalınlığı 35 mm dir. Redüktör tork değeri yüksektir.

2 inci resime baktığınız da Sözde Her 2’si de redüktör de 0.37 kw devirleri birbirine çok yakın redüktörler. 1 tanesi sonsuz dişli redüktör diğeri ise konik dişli redüktör. Arasında ki farkı ve boyutu göstermek istedim. Sonsuz dişli ile çalışan sözde kw ve devri aynı olan redüktör Konik Redüktörün neredeyse mili kadar anca 🙂 Buda redüktör verimin motor gücünde değil aktarım kısmında daha önemli olduğunu görmektesiniz. Resimdeki 0.37 kw konik redüktör 1.5 HP gücünde sonsuz dişli redüktör den kat ve kat daha yüksek performans ve tork gücü sağlar.

İKİNCİ EL REDÜKTÖR  ⇐ kategorimiz den tüm çeşitlerimizi görebilirsiniz.

REDÜKTÖR FİYATLARI  ⇐ sayfamız dan ise fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

CAN Redüktör olarak sitemiz de 0.18 kw dan 200 HP ye kadar çeşitli güçler de ikinci el motorlu redüktör çeşitleri mevcuttur. Motorsuz Redüktör çeşitlerimiz de farklı boyutlar da stoklarımız da yer almaktadır. Sitemiz de bulunan motorsuz redüktör ve motorlu redüktör hepsi GARANTİLİ olup çalışmayan veya arızalı ürün satışımız asla yoktur.

İkinci El SEW Konik Redüktör nasıl alabilirsiniz ?

Resimde görmüş olduğunuz İkinci El SEW Konik Redüktör İstanbul Kartal da bulunan iş yerimiz den elden teslim alabilirsiniz. İstanbul dışı ürün almak isteyen müşterilerimize ise anlaşmalı olduğumuz PTT Kargo ile gönderim sağlamaktayız. Bunun dışında ambar kargo ve otobüs ile de gönderim yapmaktayız.

Resimdeki 2 HP Redüktör göndermeden önce size Ürünün Çalışır Vaziyette Video Görüntüsünü aktarıyor sonrasında kargo işlemi yapıyoruz.

Sitemiz de yerli markalar dışında Alman malı kaliteli redüktörlerimiz de mevcuttur. Alman kalitesi SEW, Flender,Stöber,Nord,Köenle,Lenze, Bauer ve Demag gibi markalar Stoklarımız da yer almaktadır.

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“Alman SEW Konik Redüktör 11 Devir” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir