Tel: 0535 023 62 87 .

63 Gövde SIFIR Redüktör

63 Gövde SIFIR 3 Adet

İkinci El Redüktör Kategorimizden 100 den Fazla Çeşitlere Bakabilirsiniz.

Redüktör Fiyat Listesi Sayfamız dan Fiyat Bilgisine  Bakabilirsiniz.

Türkiye’nin Her Yerinden İkinci El Redüktör Alımı Yapmaktayız.

Açıklama

63 Gövde SIFIR Redüktör

63 Gövde SIFIR Redüktör Proje Amaçlı Hiç Kullanılmamış. Redüktör Yılmaz Marka olup Tahvil Oranları Farklıdır. Aynı Yılmaz 63 Gövde Redüktör  den 3 Adet Mevcuttur.

Bu Ürünü ÜCRETSİZ Kargo ile Satın Alabilirsiniz.

İkinci El Redüktör Kategorimiz den 100 den Fazla Çeşit ile Hizmet Vermekteyiz.

Redüktör Fiyatları Sayfamız dan Fiyat Listesine Ulaşabilirsiniz.

Sitemiz de Çeşitli Güçler de ve Modeller de İkinci El ve SIFIR Redüktör Çeşitleri Mevcuttur. Sitemizde ki Redüktör Çeşitleri Konik Dişli Redüktör, Helisel Dişli Redüktör, Sonsuz Dişli Redüktör, Frenli Redüktör Çeşitleri ve Farklı Özel Yapım Redüktörler de Mevcuttur.

Sitemiz de bulunan İkinci El Redüktör Çeşitleri Tarafımızca Kontrolleri Sağlanmış Sorunsuz Çalışan Redüktörlerdir. Yerli Üretim Yılmaz Redüktör, İmak veya Tahriksan Marka Dışında Alman SEW Eurodrive, Nord, Flender, Mannesman Demag, İtalyan Boşluksuz Redüktör olan VARVEL Marka, Lenze İngiliz Bauer Marka gibi Dünyaca Ünlü Markalar da Stoklarımızda dır.

Nasıl Redüktör Alabilirsiniz ?

Resim de Seçmiş Olduğınuz  Redüktör Çeşitlerini İstanbul Kartal da bulunan İş Yerimizde Elden Teslim Alabilirsiniz. İstanbul Dışı Redüktör Almak İsteyen Müşterilerimize ise Anlaşmalı Olduğumuz PTT Kargo ile Gönderim Sağlamaktayız. Bunun Dışın da Müşterimizin İsteği Doğrultusun da Ambar Kargo veya Otobüs Firmaları ile de Gönderim Sağlamaktayız.

İstanbul Dışı Gönderiler de Önce Ürünün Çalışır Vaziyette Video Görüntüsünü Siza Aktardıktan Sonra Bu Ürün için ÜCRETSİZ Kargo İşlemi Yapmaktayız.

İKİNCİ EL REDÜKTÖR ALIMI

Fabrikanız da , İş Sahanız da veya Bireysel olarak değerlendirmek istediğiniz İkinci El Redüktör Çeşitlerinizi Yeriniz den Değerin de Nakit olarak Almaktayız.

Alım Yaptığımız Bazı Bölgeler İzmir, Manisa, Muğla, Konya, Ankara, Bursa, Eskişehir, Yozgat,Zonguldak, Düzce, Sivas gibi Bölgeler den Redüktör Alımı Yapmaktayız.

 

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“63 Gövde SIFIR Redüktör” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hoşunuza gidebilir…